top of page

Sjätte Ölsinnet besöker Bustad Brewing!

Sjätte Ölsinnets sommarsäsong rullar vidare i ett rasande tempo. Denna gången är det familjeföretaget Bustad Brewing i Lidköping som välkomnar dem med öppna armar.

Bryggaren David Bustad är skolad av allas vår Herr Bingebo på Oceanbryggeriet i Mölndal. Davids geografiska väg till Bustad Brewing i Lidköping har inte varit spikrak utan tog sig den långa omvägen via down under. Bryggeriets filosofi är enkelhet och vill vara bryggeriet för alla. Samtidigt som de vill ha nåt som tilltalar alla vill de inte vara för extrema. Låter som en svår balansgång. Deras stora satsning på både bryggeri och restaurang direkt från början tog mycket väl emot av ortsborna.

Att Lelle och Linn ger flera av Bustads hantverksbira 10 poäng av 10 möjliga samt bland annat omdömet ”rund, ren och glansig” gör ju att man blir galet sugen på att lägga en beställning 😊 Det säkraste sättet att få smaka bryggeriets alla fina öl är dock att besöka deras restaurang. Varför inte passa på den 30 juli då Bustad Brewing anordnar sin första ölfestival och serverar hantverksbira från hela 13 grymma bryggerier. Och du, varför inte glida ut på playan i en ny nice t-shirt från Sjätte Ölsinnet?


8 views0 comments
bottom of page